Siirry suoraan sisältöön

Kesätöissä kennelkerholla

  • tehnyt

Olin kesätöissä Sievässä parisen viikkoa kesä-heinäkuun vaihteessa. Sain kuulla paikasta kaverini kautta, ja päätin heti huomattuani ilmoituksen soittaa paikan päälle. Onnekseni sain paikan!

Tehtäviini kuului paljon maalaushommia, jotka aloitin heti ensimmäisenä päivänä. Maalasin Sievän varastokopin, pihakeinun ja kerhotalossa sijaitsevat portaiden kaiteet. Myös penkki joka yhdessä Susannan kanssa rakennettiin saunalle, sai uutta väriä.

Muut hommat vaativatkin hieman nikkarointi taitoja. Asennettiin treenihallin seiniin puuttuvat peltipalat, jotka toivat heti mukavasti uutta ilmettä rakennukseen. Viimeistelimme myös pihalla sijaitsevan aidan loppuun. Muita juttuja oli esimerkiksi rikkaruohojen kitkentä ja kerhotalon siivoilu.

Työskentely yhdistyksellä oli kaikinpuolin todella mukavaa, se oli uusi ja erilainen työkokemus minulle. Työntekö oli rentoa ja vaihtelevaa. Sain töiden alkaessa listan eri työtehtävistä, joista sitten itse valitsin mitä teen riippuen fiiliksestä ja säästä. Kiitos kaikille kahdesta mukavasta työviikosta! :