Siirry suoraan sisältöön

SM agility edustus 2018

  • tehnyt

Sm agilityn joukkue- ja yksilökilpailut käydään tänä vuonna 16-17.6 Vantaalla. Vaikka tänä vuonna ei kennelkerho pystynyt lähettämään perinteistä maksijoukkuettaan näihin karkeloihin niin historiaa tehdään jälleen sillä kennelkerhon ensimmäinen miniedustusjoukkue laitetaan maailmalle edustamaan seuraa isoihin karkeloihin! Minijoukkueen lisäksi makseissa seuralla on edustus yksilökisoissa.

SM agility kilpailut alkavat epävirallisesti perjantaina 15.6 lämmittelyradoilla. Lauantaina 16.6 kilpaillaan joukkuemestaruuksista kolmessa eri säkäluokassa ja sunnuntaina 17.6 on vuorossa yksilö SM- titteleistä taisteleminen.

Sievin kennelkerho ylpeänä esittelee SM agility minijoukkueensa:

Maria ja Niklas

Maria Myllylä & Amories Christmas Snowstorm ”Niklas”

“Niklaksen kanssa lähdemme edustamaan agility SM-kisoihin ensimmäistä kertaa. Vielä tavoittelemme viimeisiä mahdollisia tuloksia yksilökisaan, mutta mikäli tänä vuonna emme sinne vielä pääse, on se meidän ensi vuoden tavoitteiden kärjessä. Niklaksen kanssa olemme harrastaneet agilityä vuodesta 2015 ja olemme Sievin Kennelkerhon ”omakasvatti” alusta alkaen. Kisauran aloitimme alkuvuodesta 2016. Olemme olleet myös mukana kaudella 2017-2018 Pohjois Suomen TopTeamissa, sieltä saimme paljon eväitä tulevaan. Tänä vuonna olemme aloittaneet kisaamisen uudessa koko luokassa pikkumineissä, mikä näkyy myös kilpailutuloksissa. Tälle vuodelle heti ensimmäisistä Seinäjoen kisoista napattiin tuplanolla ja SERT- A ja SERT-H. Toinen SERT-A tuli Kokkolasta toukokuun alun kisoista. Niklas on varma ja luotettava kisakaveri, osaa paikata ohjaajan virheitä tarvittaessa ja tekee pääosin niin kuin on sovittu. 😉 Me lähdemme nauttimaan mahtavasta kisatunnelmasta ja edustamaan ylpeänä meidän seuraamme!”

Mirkku, Uni ja Myy

Mirja Päivärinne ja FI MVA Agicard´s Dream About you “Uni” & FI AVA & AVAH Agicard´s Columba Palumbus “Myy”

“Lähdemme edustamaan Sievin Kennelkerhon minijoukkuetta Unin (FI MVA Agicard’s Dream About You) ja Myyn (FI AVA & FI AVA-H Agicard’s Columba Palumbus) kanssa. Molemmat ovat omia kasvattejani. Myy on 9 -vuotias kokenut SM-kisoissa kävijä ja Uni puolestaan 6 -vuotias ensikertalainen. Tavoitteenamme on tietenkin saada joukkueelle tulos ja viettää super mahtava viikonloppu parhaiden joukkuejäsenten seurassa!”

Hanna-Leena ja Nuppu

Hanna-Leena Mustakangas ja Maytime Arctic Sun “Nuppu”

“Olen Hanna-Leena Mustakangas Kalajoelta ja agilitykaverini on silkkiterrieri Nuppu, (Maytime Arctic Sun). Nuppu on oma kasvattini ja tuli juuri kahden vuoden ikään. Aloitimme kisaamisen viime marraskuussa ja ihan vasta noustiin kolmosluokkaan. Kisaan myös Nupun emän Taikan kanssa kolmosissa, mutta koska Nupusta löytyy enemmän ruutia ja tavoitteet sen kanssa on korkeammalla, lähtee Nuppu mukaan joukkueeseen! Itse olen Sievin kennelkerhon jäsen nyt jo toista vuotta, mutta edustusseurani on Kalajoen koiraharrastajat ry. Edustussiirron myötä pääsen Sievin joukkueeseen mukaan Odotan mukavaa tapahtumaa mahtavien joukkuetovereiden kanssa! Pitäkää peukkuja!”

Minijoukkueen lisäksi Sievillä on yksilöedustus makseissa:

Susanna Kariniemi & perfect Mach of Dark Brightness “Rasta”

“Lähdemme neljänsiin SM-kisoihimme tervueren Rastan kanssa koko viikonlopuksi nauttimaan agilitysta! Koira täyttää syksyllä 10v ja jokainen rata on lahja! Lämppäkisat tietenkin kisataan perjantaina, lauantaina kisaamme Kiimingin Koiraharrastajien maxijoukkueessa, koska omaa ei saatu kasaan. Samalla huostaan oman seuran minejä, jotta osaavat oikeaan aikaan radalle… Sunnuntaina osallistumme yksilökisaan ja tavoittelemme finaalipaikkaa! Rasta on kokenut konkari ja luotettava kisakaveri, kuskin mokiakin se paikkailee, jos vain voi… SM-kisojen tunnelma on ainutlaatuinen!”

Sievin kennelkerhon väki nostaa peukut pystyyn ja lähettää ylpeänä nämä edustajansa maailmalle. Tsemppiä matkaan koko kööri!