Siirry suoraan sisältöön

Kylläpä saa taas olla ylyppiäänä!

  • tehnyt

Istun tässä tätä naputtaessani Sievän keittiössä. Kerkesin hetkeksi osallistumaan multakuormatalkoisiin, ja muun väen lähdettyä jäin vielä toviksi järkkäilemään paikkoja viikonlopun kurssilaisia varten. Ulkona paistaa aurinko, ja sisällä kuuluu vain kellon tikitys ja kahvinkeittimen satunnainen naksahtelu. Kotoista.

Näin syyskuun puoliväliä elellessä on hyvä vilkuilla hetken aikaa taaksepäin. Takana on ihan käsittämättömän huikean mahtavan ihana kesä, joka kaikeksi onneksi on saatu viettää ensimmäistä kertaa Sievässä. Kohta meillä on 1-vuotisjuhlat, eikö olekin ihan käsittämätöntä?

Kesän aikana on mätsäröity, sekä kisattu tokoa, agia ja rallya. Uudella kentällä on leivottu piirinmestareita peräti kahteen lajiin. Koulutukset, kurssit ja tapahtumat ovat olleet lähes taukoamatonta virtaa vuoden alusta, jolloin halli saatiin käyttöön. Tietoa ja taitoa ovat jakaneet paitsi seuran omat tuomarit ja kouluttajat, myös monet maamme huippuihin kuuluvat vierailevat tähdet.

Naapuriseurojenkin kanssa on tehty tiivistä yhteistyötä lainaten niin tavaroita kuin talkooväkeäkin puolin ja toisin. Yhteistyössä on voimaa, ei voi muuta sanoa.

Suurin muutos on kuitenkin Sievässä itsessään. En tiedä montakaan paikkaa, johon niin moni tulee kuin kotiinsa. Talkoita on kesän aikana ollut paljon, ja on aivan inhimillistä, että näin syksyä kohti mennessä voi jo hieman väsyttää. Silti tänäänkin ensimmäiset työn sankarit uhrasivat vapaapäivänsä ollen lapion varressa jo aamun valjetessa.

Kuvasin heinäkuussa yhden lyhykäisen videon ja nyt tänään toisen. Verratkaapa, mitä ollaan saatu aikaiseksi jo tällä välillä!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pQgoPePbY58" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Tämä on siis tänään kuvattu video, kaksi kuukautta väliä 🙂 Kyllä on hihat heiluneet talkoolaisilla (ja ehkä vähän ruohokin kasvanut..) !

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mKxmFi9uEvA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Vielä on multaa levitettävänä, ja vähän muutakin touhua tehtävänä ennen kuin lumi sataa maahan. Sunnuntaina jatketaan nurmikentän parissa, ja ensiviikolla laitellaan hallia talvikuntoon.