Siirry suoraan sisältöön

Rally-tokoa Sievässä

  • tehnyt

Ensimmäiset rally-tokokilpailut kennelkerhon uudella kentällä Koiraurheilukeskus Sievässä käytiin lauantaina 10.6.2017. Tuomariksi olimme saaneet tällä kertaa Heli Kelhälän Kemistä. Vihdoinkin sää suosi rallykisoja, kaikki aikaisemmat kisamme on vietetty enemmän tai vähemmän vetisissä tunnelmissa. Kisa jäi valitettavasti vajaaksi osallistujamäärältään mutta se ei haitannut tunnelmaa paikan päällä.

Tulokset:

ALO

1. x-rotu Jeri, ohj. Anu Kivioja ALO 99 p. RTK1 (aika ratkaisi sijoituksen) 2. shetlanninlammaskoira Bumtsi Bum Itsy Bitsy Spider, ohj. Kaija Vierimaan ALO 99 p. 3. kultainennoutaja Windala’s It’s My Life, ohj. Minna Levä ALO 98 p. RTK1 TP cockerspanieli Miklaus Blackberry ohj. Heli Rajamäki HYL TVÄ owcrazek podhalanski Fungo Emilio, ohj. Laura Junno ALO 0 bordercollie Joyful Melodys’s Fantastic Spirit, ohj. Irja Lapinoja ALO 89 p. RTK1 englanninspringerspanieli Winton Brown Girl In The Ring, ohj. Hanna Tuhkanen ALO 93 p. cockerspanieli Westtorpets Summer Storm, ohj. Kati Wester ALO 85 p. kääpiöpinseri Everlasting Chance Amanda, ohj. Mari Sandelin ALO 91 p. cockerspanieli Specktrolite’s Points On Back, ohj. Kati Wester ALO 91 p.

AVO

1. labradorinnoutaja Länsikallion Liekki, ohj. Selina Saimala AVO 95 p. 2. suomenlapinkoira Tilkkuturkin Gamilla, ohj. Annika Ahokas AVO 92 p. 3. kooikerhondje Bella Bellezza’s Cinto ohj. Hanna Kinnunen AVO 87 p. TP maremmano-abruzzese Musikaalin Pulivari ohj. Jenni Junnola AVO 73 p. berninpaimenkoira Ronetta’s Diamond Girl ohj. Tiina Laakko AVO 79 p. belgianpaimenkoira, tervueren Hukkarullan Gimma ohj. Nina Saajossalo AVO 0 sileäkarvainen collie Cinnaberry’s Friendly Fire ohj. Hanna Kankaanpää AVO 0 welsh corgi pembroke Neminoff’s Most Like A Legacy ohj. Heidi Siermala AVO 71 p. RTK2

VOI

1. shetlanninlammaskoira Golden Rose Ice Strom ohj. Eveliina Pylväs VOI 86 p. 2. valkoinenpaimenkoira Kowhai Noname Warrior ohj. Henna Hautakoski VOI 84 p. 3. kultainennoutaja Windalas Ocean of Love ohj. Minna Levä VOI 82 p. TP australianterrieri Melukylän Mutkat Aukee ohj. Minna Myllyperkiö VOI 0 shetlanninlammaskoira Taikatuokion Onnenhetki ohj. Sofia Luoto VOI 0 shetlanninlammaskoira Hillfire Tri To Be Good ohj. Kati Wester VOI 0 labradorinnoutaja Koirantähden Mielikki ohj. Mira Löytynoja VOI 0

MES

1. bordercollie Xilverland Hayley ohj. Salme Räsänen 97 p. 2. bordecollie Sanmar Pop ohj. Eva-Lotta Halonen 94 p. TP 3. shetlanninlammaskoira Timjami ohj. Eva-Lotta Halonen 92 p. manchesterinterrieri Bonwild Kissin’ Dynamite ohj. Fiia-Maria Kivioja MES 0 shetlanninlammaskoira Black Classiel’s Deville ohj. Salla Pirttimäki MES 78 p. schapendoes High Volts Looping Louis ohj. Minttu Merivirta MES 79 p. saksanpaimenkoira Evergrey’s Karonetta’s Girl ohj. Tiina Laakko MES 74 p. belgianpaimenkoira, groenendael Hassle of Irrestible Black ohj. Liisa Niemi-Sirviö MES 70 p. australianpaimenkoira Ghosteye’s Elboron Eternal ohj. Tiina Ahvenlampi MES 80 p