Siirry suoraan sisältöön

Ensimmäiset kisat Sievässä

  • tehnyt
Maria ja Niklas Agility

Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Vasta kirjoitettiin kauppakirjoja, sen jälkeen paitsi talkoiltiin hurjasti, myös juhlittiin hallin käyttöönottoa. Nyt meillä on taas uusi “eka kerta” koettuna, nimittäin eilen illalla päästiin koeponnistamaan uusi kivituhkakenttä kisakäytössä ilta-agilityn merkeissä! Annettiin reiluina kavereita vieraillemme hieman tasoitusta kisapaikan suhteen, sillä viime tingassa perjantai-iltana valmistuneella kentällä ei ehtineet oman seuramme jäsenetkään juuri treenaamaan. Pohja oli vielä hieman pehmeä, mutta onneksi tilanne koko ajan paranee. Maanrakennus tekee vielä taikojaan, ja kesän sateiden ja kovan käytön myötä tulee tietenkin myös ihan luonnollista tiivistymää. Aika hyvin se silti toimi, ottaen huomioon, että kenttämme on jo kokonaiset kolme päivää vanha 😉

Tuomarina oli Minna Väyrynen Kajaanista ja illan aikana kisattiin kolme kolmosluokan rataa. Sujuvat ja hyvin suunnitellut radat ja näppärän talkooväen ripeä toiminta nopeuttivat iltaa siinä määrin, että viimeinen koirakko suoriutui radalta melkein tuntia ennen ennalta arvioitua lopetusaikaamme.

Huikeita onnistumisia, ilon ja onnen hetkiä, sekä pari sertiäkin jaettiin kisan kuluessa. Tarkemmat tulokset näette täältä: VIRALLINEN KISASIVU, TULOKSET JA SPONSORIT

Kuvat sijoittuneista (Kuvaaja: Kaarina Pesonen) A-kisa:

A-kisa minit
A-kisa medit
A-kisa maksit

B-kisan sijoittuneet:

B-kisa minit
B-kisa medit
B-kisa maksit

C-kisan sijoittuneet:

C-kisan minit
C-kisan medit
C-kisan maksit