Siirry suoraan sisältöön

Haku SM-TOKO joukkueeseen 2017

  • tehnyt
SM-TOKO joukkue vuosimallia 2016

SM-TOKOkoe järjestetään 27-28.5.2017 Ojangon koiraurheilukeskuksessa. Lauantaina kilpaillaan joukkueiden osalta alokas- ja erikoivoittajaluokassa sekä ratkotaan erikoisvoittajaluokan osalta yksilöfinaaliin pääsijät. Sunnuntaina joukkeista taitojaan pääsevät näyttämään avoimen ja voittajaluokan koirakot sekä yksilöfinaaliin päässeet EVL-luokan koirakot.

Ilmoittaudu mukaan Sievin kennelkerhon SM-TOKO joukkueeseen 2017 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen henna.hautakoski@gmail.com . Kerro sähköpostissa seuraavat tiedot: – oma nimesi – koiran virallinen nimi ja linkki koiranettiin – luokka, johon sinulla on osallistumisoikeus SM-kisoissa – mikäli sinulta puuttuu vielä jokin tulos, kerro missä aiot ko. tuloksen hankkia 🙂

Joukkueeseen voivat hakea vain Sievin kennelkerhon jäsenet.

Ilmoittautuessa sitoudut lähtemään mukaan joukkueeseen mikäli tulet valituksi. Samalla sitoudut myös pitämään osallistumisoikeutesi voimassa luokkaan, johon olet ilmoittautunut osallistuvasi. Sievin kennelkerho maksaa joukkueen osallistumismaksun ja tukee myös matkakuluissa. Lisäksi Sievin kennelkerho varaa SM TOKO-joukkueelleen ilmaisen treeniajan koiraurheilukeskus Sievän treenihallista helmi-maaliskuuksi 2017.

Joukkueeseen valitaan 2 alokasluokan koiraa, 2 avoimen luokan koiraa sekä 2 voittaja/erikoisvoittajaluokan koiraa. Lisäksi voidaan valita 1 varakoira alokasluokkaan, 1 varakoira avoimeen luokkaan ja 1 varakoira voittaja/erikoisvoittajaluokkaan. Joukkuekilpailussa seuran tuloksen muodostavat paras alokasluokan koira, paras avoimen luokan koira sekä paras voittaja/erikoisvoittajaluokan koira.

Ilmoittaudu 25.1.2017 mennessä!

Osallistumisoikeudet:

Yksilökilpailu (koskee myös joukkue EVL-koiria)

– TK4 tai TVA ja väh. 2 EVL I-palkintoa kahdelta eri tuomarilta 24.7.2016 jälkeen tai 1 I-palkinto edustusjoukkueen valintakokeesta 24.7.2016 jälkeen – JOS tulee karsinta, karsitaan seuraavilla kriteereillä: 1. Edustusjoukkueen valintakokeessa I-palkinnon tehneet 15 parhaan joukkoon sijoittuneet 2. Muista kokeista saadun kolmen parhaan tuloksen keskiarvon perusteella (tulokset väh. kahdelta eri tuomarilta 1.8.2015 jälkeen)

Joukkuekilpailu

Voittajaluokkaan osallistua koira: – vähintään VOI3-tulos tai TK2

Avoimeen luokkaan osallistuva koira: – vähintään AVO3-tulos tai TK1

Alokasluokkaan osallistuva koira: – vähintään ALO3-tulos