Siirry suoraan sisältöön

SM toko 2017

  • tehnyt
Sievin kennelkerhon joukkueen sunnuntain suorittajat

Tokon SM-kisat 2017 ovat takanapäin. Sievin joukkueen kanssa saimme jälleen kokea jännittävän viikonlopun omia ja toistemme suorituksia jännäten. Tänäkin vuonna Sievi sai taisteltua itselleen kohtuullisen tuloksen vaikkakin kisoihin lähdettiin 2 alemman koiran vajeella 😉

Susanna ja Remu suorittamassa kauko-ohjaus liikettä

Lauantaina joukkueestamme ainoina starttasivat Susanna ja Remu. Heillä koe alkoikin mallikkaasti liikkeestä maahanmenon ja luosketulon myötä, mutta harmittavasti kauko-ohjauksessa otti Remu häiriötä kaikesta ympäristön hälinästä ja siitä liikkeestä tuli valitettava nolla. Kokeneena ohjaajana Susanna kuitenkin kasasi itsensä ja koiransa seuraavaan kehään josta noutokapulan pitämisestä koirakko otti komean 10 pistettä. Remun haastavin liike: seuraaminen onnistui ja myös hypyn tämä pari osasi. Viimeisessä kehässä jännitettiin paikalla makuuta, joka valitettavasti nollaantui alun maahanmenossa vaikka muutoin tämä pari kyllä senkin liikkeen suoritti kunnialla! Kokonaisuuten Susanna ja Remu ylsivät kolmostulokseen 107,83p ja avasivat näin seuran pistesaldon hyväksytyllä tuloksella 🙂

Kaarina ja Frilla ihailemassa metallikapulan heittoa :)

Sunnuntai päivän osalta kennelkerhon taipaleen starttasivat Kaarina ja Frilla voittajaluokassa. Etukäteis jännittämisestä ja huonoista kenraaliharjoituksista huolimatta tämä pari teki varmaa ja kaunista työtä läpi koko voittajaluokan. Yhtäkään nollaa ei tullut ja erityisen upeita suorituksia nähtiin tämän parin osalta seuraamisessa, ohjatussa ja ohjaajan osalta metallihyppynoudon heitossa! 😉 Kokonaistuloksena 242,33p eli VOI2-tulos ja sijoituksena kerrassaan mahtava 12/48!!! Sunnuntain osalta oli joukkueen pistesaldo siis avattu ylempien koirakoiden osalta enemmän kuin hyvin 🙂

Eija ja Ossi kauko-ohjausta suorittamassa

Toisena kennelkerhon koirakkona sunnuntaina starttasivat Eija ja Ossi, niin ikään voittajaluokassa. Heidän suorituksensa oli läpi koko kisan upeaa katsottavaa, tasaisen varmaa ja harmonista tekemistä. Tämän huomasivat myös SM-kisojen tuomarit sillä kovin usein ei näe annettavan kokonaisvaikutukseksi arvosanaa 10 näissä kisoissa! Kokonaistuloksena Eija ja Ossi taituroivat 272,83 pistettä, VOI1-tulos ja sijoitus uskomaton 7/48!!

Tiina ja Rose aloittamassa kauko-ohjaus liikettä

Viimeisenä Sievin kennelkerhon joukkueesta starttasivat Tiina ja Rose avoimessa luokassa. Heidän kisasuorituksensa alkoi ruutu liikkeellä, johon valitettavasti ei tällä kertaa löydetty ihan ilman mutkia. Hyvin kuitenkin Tiinakin kokeneena ohjaajana kokosi itsensä ja lähti keräämään pisteitä muista liikkeistä. Erityisen hyvin tämä parivaljakko suoriutui hyppy, nouto ja luoksetulo-liikkeistä! 🙂 Valitettavasti matkaan mahtui vielä epäonnistunut merkin kierto sekä paikalla istuminen, jonka johdosta ihan tulokseen asti ei tällä kertaa tänä pari yltänyt. Upeaa kuitenkin, että loppuun asti oli täysi yritys päällä ja joukkueelle haalittiin kaikki mahdolliset pisteet kasaan 🙂

Sunnuntain koirakot

Kokonaisuutena Sievin kennelkerhon joukkue ylsi tänä vuonna sijalle 34/42! Korkeammallakin ollaan jonakin vuonna oltu ja reippaasti, mutta ylpeitä voidaan jälleen olla siitä, että uusien sääntöjen, uuden kaksipäiväisen SM-tokojärjestelyn aikana ylipäänsä näin pieni seura sai joukkueen jälleen lähtemään maailmalle! 🙂 Ensi vuotta varten käy aivoriihi jo kuumana, että millä taataan sinne myös täydet alemmat koirat matkaan mukaan. So stay tuned, tokotoimikunta palaa asiaan 😉

Vuoden 2017 osalta haluan joukkueenjohtajan roolissa kiittää kaikkia Sievin kennelkerhon SM-tokojoukkueen jäseniä. Kiitos siitä, että olitte valmiita lähtemään mukaan. Kiitos siitä, että annoitte omaa aikaanne joukkueen yhteisiin treeneihin ja jokaisen joukkueen jäsenen eteenpäin viemiseen. Kiitos kaikesta tietotaidosta, jota jaoitte. Kiitos sitoutumisestanne joukkueen eteen. Kiitos kaikesta! 😉

Ensi vuoteen Sm tokojen osalta! Huhut kertoo, että ne pidettäisi Oulussa….