Siirry suoraan sisältöön

Epävirallisen viralliset hallivihkiäiset

  • tehnyt

Olipas se taas melkoinen päivä tänään! Viime viikon aikana on tapahtunut kaikki suurinpiirtein pikakelauksella. Halliin saatiin kunnan rakennustarkastajalta käyttölupa ja lämmin toivotus kovasta käytöstä, ja sitä on kuulkaa tiedossa 😀 Jos ette vielä ole tutustuneet meidän tapahtumakalenteriin, niin nyt on hyvä hetki vilkaista sillekin sivulle. Kovin montaa tyhjää päivää ei parille seuraavalle kuukaudelle ole, ja eteenpäinkin on suunnitelmia jo vaikka kuinka.

Viralliset Sievän avajaiset tulevat aikanaan, kun saadaan kerhotalosta fiksattua viimeiset jutut ja kenttiin pinnat, mutta koska hallin käyttö alkaa huomenna, oli sen vihkimisellä jo hieman kiirus. Kennelkerhon taattuun tyyliin ei rikottu shampanjapulloja seiniin tälläkään kertaa, vaan järjestettiin humoristiset jokalajinkisat.

Parittain suoritetuissa tehtäväpisteissä tutustuttiin rally-tokoon, hieman toko/tottis-henkisiin tehtäviin, agilityyn ja vielä nose workiinkin. Tuomarit olivat tiukalla tuulella, ja toivoivat hajuerottelussa käyneille ennen seuraaviin kisoihin osallistumista mm. Nasolinin ja nenäliinojen hankkimista. Rally-toko -radalla nähtiin niin notkeaselkäisiä, kuin hieman juopuneen oloisiakin suorituksia, mutta kaikki kilpailijat pääsivät kuitenkin kunnialla maaliin – ennen pitkää.

Agilityssä loistivat erityisesti nuoret ja lajin harrastajat, joilla oli tekniikka hallussa ennennäkemättömällä tavalla! Lanseerasimme mm. termit “melominen” ja “yhdenjalantaktiikka”. Mikäli haluat oppia lisää, ota yhteyttä, niin järjestämme tekniikkakurssin!

Esineruudussa erityistä vaikeutta tuotti “haikala”. Kilpailija jopa vahvasti epäili paitsi omaa lukutaitoaan, myös koetoimitsijan kirjoitustaitoa. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut kumpikaan näistä yleisimmistä syistä moninkertaistaa suoritukseen käytetty aika, vaan se olikin vain tämä veijari, joka oli harvinaisen taitava piiloutuja:

Kaiken tämän tohinan jälkeen voimme taas todeta, että vihitty on. Ensimmäiset kurssit hallissamme alkavat jo huomenna! Tilaakin vielä oli, eli jos et vielä ole ilmoittautunut mukaan, kannattaa se tehdä pikimmiten! Tervetuloa mukaan toimintaan, uudet ja vanhat toverit! 🙂