Siirry suoraan sisältöön

Meidät on niiiin käyttöönottotarkastettu! ;)

  • tehnyt

Uskokaa tai älkää, mutta totta se on! Koiraurheilukeskus Sievän halli läpäisi käyttöönottotarkastuksen 12.1.2017! Uskomaton matka ollaan kuljettu syksyn mittaan ja niitä talkoita- niitä me ollaan tehty niin reippaasti! Tokihan hommaa vielä riittää ennenkuin koiraurheilukeskus on valmis, mutta nyt ollaan saavutettu yksi merkittävä etappi tällä matkalla ja tällä mielenhyvällä jaksaa taas pakertaakin 😉 Kerrataanpa vähän mitä me oikein ollaan siellä hallissa tuunattu! 😉

Tammikuussa 2017 saapui tilaamamme kumirouhe, jota reippaasti sitten halliin leviteltiin. Yllä olevassa kuvassa on puolet hierottuna jo maton nurmen juureen ja on kuulkaa niin makeasti joustava pohja, että tässä kelpaa harrastaa vaikka korkeushyppyä! 😉

2 tonnia kumirouhetta ei toki ihan itsekseen kulkeutunut halliin vaan pitihän siinä hieman käyttää naisvoimaa. Sitähän meiltä onneksi löytyy! 😉 Tässä välissä komeat punaiset tolppamme saivat myös pehmusteet, tietysti komeissa väreissä nekin!

Tammikuussa 2017 niin ikään ennen rouheen saapumista pääsimme asentamaan halliin Hoitola Susanin sponsoroiman keinonurmimaton. Johan alkoi halli näyttää koirien treenihallilta, kun betoni sai päälleen solumuovit ja kunnon nurmimaton!

Nurmimaton asennus ei ollut ihan se kevein homma ja niimpä ylläolevassa kuvassa voimme nähdä sen perinteisen suomalaisen työmaan: yksi tekee ja 5 neuvoo 😉 Ei vaiskaan, meidän jäsenistöstä on löytynyt sellaisia voimanaisia tämän hankkeen myötä, että nehän oli melkein lentämällä paikallaan nämä matot 😉

Ennen nurmimaton halliinsaapumista sai hallimme uuden maalipinnan. Joulun välipäivinä ahkera tiimi nykäisi maalaukset kahteen kertaan niin seiniin kuin kattoonkin ja johan alkoi halli näyttää ihan eriltä 😉

Ennen joulua ja maalauksia piti hallin seinät tottakai pestä. Ylläolevassa kuvassa näette hyvin katossa pestyn ja ei pestyn eron! Ja kyllähän me sitä kattoa hinkattiinkin – hinkattiin niin hyvin että osa varmaan vannoo, että ei koskaan enää pese kattoa 😉 Ja huomatkaapa myös, että tässä kuvassa on kaikki seinät levytetty, katto myös ja uudet komeat LED-valaisimet ovat saapuneet ilahduttamaan meitä kuin joululahjana suorastaan! Hallin seinille asennettiin myös kaksi ilmalämpöpumppua tuottamaan hieman lämpimämpää ilmaa seuralaisten treenejä ilahduttamaan 😉 ja toki ne ikkunatkin on saatu paikalleen ennen lämityssysteemeiden laittoa 😉

Syksyn mittaan valoisan ajan turvin hallissa peruskorjattiin seinärakenteita. Tämä projekti päästiin aloittamaan vasta, kun rakennuslupien osalta oli luvat kunnossa. Ihan ihmetyttäisi ammattimiestäkin miten tässä ajassa on ehditty kaikki tehtä! 😉 Huonot kipsilevyt vaihdettiin, seiniä villoitettiin, höyrymuovattiin ja fiksattiin tuuletusaukkoja. Tulevaan varastotilaan tuleva kulkuaukko laitettiin väliaikaisesti umpeen odottamaan kesää 2017, jolloin päästään rakentamaan lisäsiipi. Nii ja huomatkaa meidän päheet tankotanssitangot, jotka ovat saaneet punaisen värin!

Lokakuussa hallia siivottiin edellisten asukkaiden jäljiltä. Tässä vaiheessa kaikki ylimääräinen kampe oli lähestulkoon saatu pois hallista ja vuorossa oli lattian perusteellinen siivoaminen – joka toki oli hieman hullua ennen rakennus/saneerausprojektin alkua, mutta tulipahan sekin tehtyä! 😉

Hallin siivousta. Huomatkaa vasemmalla oleva kulkuaukko tulevaan varastopattiin on tässä vielä avoinna 😉

Ja tästä tilanteesta se kaikki sitten aikanaan lähti 😉 Huh huh!

Tämä projekti ei olisi ollut mahdollista ilman meidän mahtavaa jäsenistöä, joka on uhrannut vapaa-aikaansa tullen talkoilemaan yhteisen projektin eteen. Suuren suuret kiitokset siis ihan jokaiselle, joka on kortensa tähän kekoon kantanut 🙂 Lisäksi kennelkerho haluaa kiittää jo nyt projektia tukemassa olevia yrityksiä: Muhola Oy, Hoitola Susan, Jämptijuttu, Puumesta sekä omega-keittiöt! Upea on ollut huomata, että yritykset ovat avoimin mielin lähteneet mukaan tähän projektiin 🙂

Koiraurheilukeskus Sievän halli palvelee kevään 2017 200 neliöisenä tilana. Syksylle 2017 valmistuu sitten varastopatti esteiden säilytykseen, jolloin tuo koko 200 neliötä saadaan täysin treenitilaksi. Kotisivuille on piakkoin tulossa vuokraustietoja myös seuran ulkopuolisille 🙂 Jäsenistölle ollaankin jo infoiltu tilanteesta hieman ennakkoon 😉

Ei muuta ku kovaa käyttöä – sano rakennustarkastajakin 😉