Siirry suoraan sisältöön

Sievän ensimmäiset pikkujoulut!

  • tehnyt
Pikkujouluväki glögiä maistelemassa

Historiassaan sangen tärkeä pikkujoulu oli tämä pikkujoulu, me oltiin eka kertaa omissa tiloissa ihanan tunnelmallisessa Sievän kerhotalossa! Vieläkin tunnelmallisemman siitä teki se, että lämpöjen nosto ei ihan mennyt suunnitellulla tavalla mutta eihän me siitä välitetty, vilttiä niskaan ja meno senkuin jatkui 😉

PJ:n perintökuppi

Pikkujouluiltaan mahtui monenmoista menoa ja meininkiä. Illan aluksi pari henkilöä sai kiitosta kovasta työstään Koiraurheilukeskus Sievän eteen. Pj muunmuassa lahjottiin hyväksi ylläolevassa kuvassa näkyvällä pj:n kultaisella kupilla. Allekirjoittanut voi luvata, että tästä tulee pj:n perintökalleus jota ihastellaan vielä kymmenienkin vuosien päästä seuraavien puheenjohtajien toimesta 😉

Hieman tärkeämpänä asiana seura halusi muistaa omaa Super-Sussuaan, joka itseään säästelemättä on lähestulkoon asunut Sievässä kuluvan hankkeen aikana. Milläs sitä supernaista paremmin muistettaisi kuin omalla Super-Sussu paidalla ? Eiköhän tällä muistamisella nähdä Super-Sussu porakoneidensa kera talkoilemassa tulevana vuonnakin 😉

Ja mitäs ne olisivat pikkujoulut ilman puuroa, glögiä ja torttuja? Eihän ne ois pikkujoulut ollenkaan. Riikka-tonttu oli ystävällisesti keitellyt puuroa koko väelle ja sitähän sitten maisteltiin luumusopan kanssa antaumuksella. Puuron menekkiin ei yhtään tietysti vaikuttanut sinne upotettu manteli, jonka löytäjälle oli luvattu palkkio. Alkuun kyllä peloteltiin, että se olisi tistivuoro 😉

Ja niinhän se manteli napsahti jäsensihteerillemme/rahastonhoitajallemme Ninalle, joka sai sitten palkinnoksi ihkasen oman piparitalon. Mantelinlöytäjän on helppo hymyillä kuten kuvasta näkyy 😉

Mantelinlöytäjän palkinto

Ja eihän seuran jutuissa voi jakaa mitään, mikä ei koiriin liittyisi? vai voiko? No me ei oltu ihan asiasta varmoja, joten niimpä mantelinlöytäjälle oli varattu oma pieni piparkakkukoirankoppi kera asukkiensa 😉

Team pinkeistä pikkujoulumestareita!

Kun puurot ja tortut oli hurautettu mahaan kera glögin ja kahvin oli aika siirtyä illan odotetuimpaan asiaan – jo vuosi sitten lanseerattuun Sievin kennelkerhon pikkujouluskabaan, jossa voiton toki voivat viedä vain fiksuimmat ja filmaattisimmat 😉 Sananselitykset, naurut, pantomiimit ja kova oman joukkueen kannustus kaikuivat Sievän illassa, kun tämän vuoden parhaimmistoa yritettiin erilaisin tehtävin ratkoa. Team Pinkit sen arvostetun pikkujoulutietäjä-tittelin sitten lopulta nappasivat. Ja pitävät siitä varmasti kynsin ja hampain kiinni, treenaaminen ensi vuoteen on jo aloitettu! 😉

Joulun tunnelmaa Sievässä