Siirry suoraan sisältöön

Rally-tokoa ei sade haitannut!

  • tehnyt

Sievin Kennelkerholla oli kiireinen viikonloppu, jota ei ajoittain reipaskaan sade lannistanut. Samaan aikaan kun Sievissä kilpailtiin rally-tokossa, oli Sievin Kennelkerholla ensimmäistä kertaa edustusjoukkue myös agilityn suomenmestaruuskisoissa. Agilityn taitureista voit lukea tarkemmin täältä.

Tälläkin kertaa, kuten viime kesänäkin, kisat järjestettiin urheilukentän kaukalossa. Kaukalo on todettu hyväksi ja rauhalliseksi paikaksi, jossa ei ohikulkijatkaan häiritse, eikä kisaajat tainneet edes huomata viereisen kentän pesäpallopeliä.

Sievin täydessä rally-tokokilpailussa ylituomarina hääräsi hyväntuulinen Minna Hillebrand Muuramesta. Hymy ei hyytynyt, vaikka vettä tuli välillä taivaan täydeltä. Vastaavana koetoimitsijana oli Kaarina Pesonen. Talkooväkeä oli reippailemassa hyvänlainen joukko, ja oli oikein mukavaa, että sekaan oli eksynyt taas ihan uusia tuttavuuksia. Tervetuloa joukkoon ihan jokainen!

Osaavat pohjanmaan koirakot saivat kiitosta tuomarilta.

– Kisan koirakoiden taso oli todella korkea. Paikoin rankasta sateesta huolimatta nähtiin todella hienoja suorituksia jo alokasluokasta lähtien, Hillebrand kehui. Järjestäjinä olemme täysin samaa mieltä. Monenlaista hännänheilutusta mahtui päivään, ja nauru raikasi kisapaikalla. Kiitos kaikille talkoolaisille!

Kisamme monipuoliset palkinnot mahdollistivat sponsorimme Musti ja Mirri, Petpoint Kokkola ja Vauhtiraksu.