Siirry suoraan sisältöön

Virkku tutuksi!

  • tehnyt
https://youtube.com/watch?v=mta-dvHcOsw%3Fautoplay%3D0%26mute%3D0%26controls%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.sievinkennelkerho.fi%26playsinline%3D1%26showinfo%3D0%26rel%3D0%26iv_load_policy%3D3%26modestbranding%3D1%26enablejsapi%3D1%26widgetid%3D3

Niin sitä on kunnialla pidetty vuoden ensimmäinen Sievin kennelkerhon järjestämä TOKO-koe. Tällä erää koe pidettiin Kannuksen Dogness-hallissa ja tuomariksi meille oli saapunut Allan Aula Kemistä. Monenmoista koiraa nähtiin kehässä tänään ja joukkoon mahtui niitä upean täydellisiä suorituksia kuin myös niitä kynsien pureskeluun pakottavia viime hetken pelastuksia 😉

Tässä kokeessa käytettiin ensimmäisen kerran Sievin kennelkerhon historiassa uutta Virkku-palvelua tulosten kanssa ja voi miten helpoksi kävivät vastaavan koetoimitsijan /sihteerin hommat. Kahden sihteerin voimin ehdittiin ihan taukojumpatakin! 😉

Vastaavan koetoimitsijan ominaisuudessa haluan kiittää kaikkia reippaita talkoolaisia, jotka tekivät koepäivästä mitä parhaimman 🙂 Kiitokset myös tuomarillemme sekä kaikille kilpailijoille, jotka saapuivat näyttämään osaamistaan. Tuloksiin pääsette käsiksi täältä.