Siirry suoraan sisältöön

Agilityn SM-kisat Nastolassa taputeltu!

  • tehnyt
Perjantain tunnelmia..

Sievistä saimme ekaa kertaa historiassamme joukkueen matkaan maxikoiriin! Perjantaina saavuimme jo paikalle lämmittelykisoihin, jotka ovat siis viralliset kilpailut. Hyppyradalla päästiin jo vauhtiin, Leena Partanen ja By suorittivat puhtaan radan, tulos -8,18 sijalle 37./154, Susanna kariniemi ja Rasta tekivät myös nollan, tulos -6,10 sijoitus 45. Tiuha ja Saila Mäkikangas tekivät 15.14 virhettä. Agilityradalla tuloksen saivat Leena ja By 12.21 virhettä, sekä Henna Hautakoski ja Woody 17,06 virhettä. Medeissä seuraamme edustivat Ilpo Keiski ja Carlos, jotka saivat tuloksen -4,11, sijoitus 53/136.

Leena Partasen By Joukkueenjohtajan puhuttelussa ennen rataa ;)

Joukkuekisassa tavoitellaan joukkueelle tulosta, mikä tarkoittaa, että vähintään kolmella koiralla pitäisi saada tulos radalta, mieluiten nolla. Maxeissa joukkueita kisasi 96 kappaletta! Ensimmäisenä lauantaiaamuna starttasivat Henna ja Woody, mutta tie kaatui pujotteluongelmaan, tuloksena hylkäys. Tämä lisäsi painetta muulle joukkueelle-kaikkien on onnistuttava! Seuraavana kehiin Leena ja By, hieno nollatulos! Jännitys tiivistyy ja kolmantena radalle astuu joukkueemme vahvistus Kokkolasta. Saila ja Tiuha lähtevät hyvin matkaan, mutta neljännellä hypyllä Tiuha hyppää väärästä suunnasta esteen! Hylätty, eli joukkueemme ei tule saamaan tulosta. Ankkurina starttaa vielä Susanna ja Rasta. Sateen ja satojen ohjaajien pehmentämällä radalla on raskas juosta, mutta rata sujuu virheittä- nollarata! Tunteitten vuoristorataa koko päivä, niin lähellä oli onnistuminen!

Mäkikankaan Sailan Tiuha ottamassa viime hetken neuvoja joukkueejohtajaltamme ;)

Sunnuntaina aamusta alkoivat yksilö SM-karsinnat, joista 50 parasta pääsee finaaliin. Karsinnoissa kisasivat medeissä 262 koirakon joukossa Ilpo ja Carlos, maxeissa yhteensä 281 koirakkoa, mukana Susanna ja Rasta. Carlos sai radalta 5vp ja finaalipaikka meni sivu suun. Susanna ja Rasta hylkääntyivät koiran ottaessa putken sijaan renkaan.

Ankkuri koira Rasta osaa ottaa rennosti ;)

Koimme hienon viikonlopun agilityn ja Suomen huippujen seurassa. Sateisesta säästä huolimatta oli tunnelma iloinen ja kannustava. Ens vuonna uudestaan!

Kisojen jälkeen on Woodin mielestä mukava rentoutua hotellissa kavereitten kera ;)