Siirry suoraan sisältöön

Laidunkauden avajaiset

  • tehnyt
Ja sitten kävelette niin kuin näyttelyissä eli HYMYÄÄÄ!!

Sievin kennelkerhon perinteisiä laidunkauden avajaisia vietettiin jälleen koirattomissa merkeissä kennelkerhon omalla kentällä. Paikalle oli saapunut mukavasti väkeä nauttimaan kesäisestä illasta nyyttäriperiaatteella.

Ryhti suoraan, katse keskellä, hymyile tuomarille!! ja reipaaas askel!

Laidunkauden avajaiset polkaistiin käyntiin vauhdikkaasti Dogbigin merkeissä. Susanna oli ystävällisesti suunnitellut meille sopivan kevyen, mutta monipuolisen maistiaisen siitä mitä Dogbig oikeasti on. Vaikka hirmuisen tosissaanhan me kaikki tämä otettiin niin väkisinkin hymyt, naurun kimahdukset ja ihan ne räkänaurutkin täyttivät Vahtolantien ympäristön väen yrittäessä hapuilla koirien ravi- tahi laukka-askellusta 😉

ja näin se koira laukkaa: vasen etu, vasen takaja oikeaa etu, oikee taka..tai jotain sinnepäin :D

Dogbic maistiaisten jälkeen siirryttiin sitten sen todellisen ruoan pariin eli nyyttäripöytään. Voi mitä herkkuja oli jäsenistö taikonut meidän kaikkien herkkusuiden iloksi: tonnikalapiirakkaa, mustikkapiirakkaa, lohirullia, karkkia, sipsiä, pähkinöitä, muffinseja, kääretorttua ja palan painikkeeksi kanisterillinen maailman maukkainta mehua 😉 Ähky oli taattu! 😉

Hyvän ruoan merkeissä perjantai ilta kului rattoisasti joukolla poristen. Jutut lentelivät laidasta laitaan tämän naisjoukon muistellessa menneitä, keskustellessa päivän polttavista asioista ja miettiessä tulevaa. Allekirjoittaneella oli ainakin niin mukavan rentouttava viikonlopun aloitus, että eikö melkein voitas alottaa laidunkausi joka perjantai uudestaan? 😀

ja näin se koira ravaa, vasen etu, vasen taka, oikee etu, oikee taka, vasen etu, vasen taka, oikee etu, oikee taka...

Näin siis on virallisesti Sievin kennelkerholaiset päästetty kesälaitumille ja sitä kautta kesäkausi saatu käyntiin ihan toden teolla. Kentällä nähdään!’