Siirry suoraan sisältöön

Laskiaisen riemua

  • tehnyt

Lauri Haikolan koulun vanhempainyhdistys lähestyi seuraamme kysymällä olisiko meillä jotain koiramaista toimintaa Louetilla järjestettävään laskiaistiistain riehaan. Ja sitähän meidän seuralta löytyy 😉 Tällä kertaa lähetimme paikalle joukon rapsuteltavia koiria ikähaitarilla vauvasta vaariin. Ilma ei ollut kovin suotuisa, mutta meidän seuralaisia ja koiria ei ole sokerista tehty joten Louetille saapui iloinen joukko kaikenkarvaisia koiria omistajineen. Paikalla olivat Tiina ja collie Pavel, Ulla ja collie Nuka, Marjut ja mopsi Pyllerö, Ella ja x-rotu Nata, Anu ja samojedi Pyry (+x-rotu pulkkakoira Miska) ja Marika ja siperianhusky Tuisku (puuttuvat kuvasta)

Ihmiset olivat lähteneet säästä huolimatta sankoin joukoin liikkeelle ja silittelijöitä riitti koirille tasaisesti pitkin iltaa. Yllättävän raskasta on rapsuteltavana oleminenkin, ainakin Pyryn mielestä 😉