Siirry suoraan sisältöön

Uusi vuosi käyntiin!

  • tehnyt

Uusi vuosi on käynnissä jo hyvää vauhtia. Sievin kennelkerhon johtokunta on istunut järjestäymiskokouksensa ja vuonna 2016 kokoonpano on seuraavanlainen:

– puheenjohtaja: Henna Hautakoski – varapuheenjohtaja: Susanna Kariniemi – sihteeri: Jaana Jämsä – kenttävastaava: Susanna Kariniemi – TOKO-toimikunnan vastaava: Henna Hautakoski – AGility-toimikunnan vastaava: Nina Saajossalo – rallyTOKO-toimikunnan vastaava: Essi Tabell – näyttelytoimikunnan vastaava: Riikka Takanen – PK-toimikunnan vastaava: Jaana Jämsä – webmaster: Hanna Kankaanpää

Yllä olevat henkilöt yhdessä Anu Laurikaisen kanssa muodostavat johtokunnan vuodelle 2016, joka päättää seuraan liittyvissä asioissa toimikuntien avustuksella. Sievin kennelkerhon jäsenille tarkoitetulla facebook-palstalla jokaisella jäsenellämme on mahdollisuus osallistua oman lajinsa tapahtumien ja toiminnan suunnitteluun liittymällä mukaan toimikuntaan 🙂

Johtokunnan kokouksissa mukana istuu myös Nina Saajossalo, joka toimii seurassamme vuonna 2016 jäsensihteerinä sekä rahastonhoitajana. Nina on myös palkintovastaavamme. Mikäli haluat liittyä jäseneksemme, otathan siis yhteyttä Ninaan! Yhteystiedot löytyvät jäseneksi-sivulta 🙂 Vanhoille jäsenille on jäsenmaksutiedot välitetty facebookin kautta ja tulossa on myös sähköpostia 🙂

Toivottavasti yllä oleva listaus helpottaa miettimään ketä nykäistä hihasta jos tulee asiaa 🙂 Ja kaikkia meitä kyllä uskaltaa nykäistä! 😉

Iloista uutta vuotta toivotellen pj Henna