Siirry suoraan sisältöön

Kinkut sulatettu 4.1.2016!

  • tehnyt

Kii-tos!

Kinkunsulatusmätsäri on vietetty, ja olipa se vaan mukava ilta kaikkien koirakavereiden kanssa. Mukavaa puuhastelua ja hienoja, hienoja koiria, mikä voisi olla sen parempaa maanantai-illan vietettä? Paukkuva pakkanenkaan haitannut mätsäriväkeä, mutta ei se onneksi lämpimään Dogness-halliin olisi päässytkään.

Kiitos kaikille sponsoreillemme: Musti ja Mirri, Ateljee Kuvastin (Kannus), Tmi Salmiakkitassu, Nimilaatat.com, Torpan Ratsutila (Kannus), Sievin Jalkine, Petpoint, Kokkola S-Market (Kannus), Löytölaakso (Kannus) ja Yappy Fashion! Te mahdollistitte huippuhyvät palkinnot upeille koirakoillemme, kiitos!

Ja talkooporukka – nappiin meni!

Mediassakin oli meidät huomioitu, sillä Yle Keski-Pohjanmaa kävi tekemässä radiohaastattelun, ja juttua oli myös tämän päivän Keski-Pohjanmaa -lehdessä:

Pentukehässä arvosteli ennakkotiedoista poiketen Susanna Kariniemi, pienten aikuisten kehässä Nina Jakola ja ISOJEN aikuisten kehässä Kaarina Pesonen. Kaikkiaan koiria kävi kehissä yhteensä 78 kappaletta, joten vipinää riitti pitämään kehäsihteerit liikkeessä. Ilmoittautujat huomioimme kolmella erillisellä ilmoittautumispisteellä, joten ruuhkiltakin vältyttiin.

Mätsärin tulokset:

BIS1 Amerikan cockerspanieli Klaara, om. Minna Pöyhtäri BIS2 newfounlandinkoira Fiona, om. Julia Pohjonen BIS3 Yorkshirenterrieri Bosse, om. Anna Erkkilä BIS4 Walesin Springespanieli Wiuhti, om. Meri Sorvisto

Pennut: (34 kappaletta) Pun1 Yorkshirenterrieri Bosse, om. Anna Erkkilä Pun2 irlanninvesispanieli Viki, om. Nina Kujala Pun3 kiinanharjakoira Peto, om. Kirsti Siponen Pun4 shetlanninlammaskoira Boogie, om. Piia Rissanen

Sin1 kääpiövillakoira Jami, om. Saara Ukskoski Sin2 rotweiler Ruu, om. Päivi Vääräkoski Sin3 englannin kääpiöterrieri Saaga, om. Jonna Heinola Sin4 parson russelin terrieri Jilla, om. Sanna Pasanen

Pienet aikuiset: (25 kappaletta)

Pun1 Amerikan cockerspanieli Klaara, om. Minna Pöyhtäri Pun2 australien terrieri Tyyne, om. Assi Hakala Pun3 kääpiövillakoira Lyyli, om. Else Joentakanen Pun4 shetlanninlammaskoira Bella, om. Piia Rissanen

Sin1 pk mäyräkoira Venni, om. Meri Sorvisto Sin2 Glen of Imaalin terrieri Lissu, om. Selina Saimala Sin3 shetlanninlammaskoia Aku, om. Terhi Rahkonen Sin4 Amerikan cockerspanieli Singa, om. Johanna Lahtinen

Isot aikuiset: ( 19 kappaletta )

Pun1 newfoulandinkoira Fiona, om. Julia Pohjonen Pun2 Australianpaimenkoira Nada, om. Milla Tuovinen Pun3 Suomen ajokoira Lotta, om. Tiina Anttila Pun4 maremma Pikkels, om. Jenni Junnola

Sin1 Walesin springespanieli Wiuhti, om. Meri Sorvisto Sin2 labradorinnoutaja Daim, om. Matleena Forsman Sin3 mudi Reetu, om. Anniina Saarikoski Sin4 Lagotto Kaapo, om. Elina Ihanus

Saat vapaasti kopioida kuvat omaan käyttöösi. Helpoiten se käy gallerian kautta -> Lisää kuvia löytyy täältä!