Siirry suoraan sisältöön

Syksyn viimeinen tokokurssi päätökseen!

  • tehnyt

Niin se on kevät, kesä ja syksy taas laitettu TOKO-kurssien osalta pakettiin. Tiistaina vietettiin viimeisen tämän kauden kurssin: arkitokon, päättäjäiskertaa. Pätevät arkitokolaiset pääsivät viimeisen kerran kunniaksi suorittamaan tehtävärataa, jossa vastaan tuli erilaisia arjen tilanteita kenkien sitomisesta ja paikalla rauhoittumisesta aina pikaiseen kaupassa pyrähdykseen ja kauniisti ovesta kulkemiseen. Päättäjäiskerran kruunasi Riikan leipoma taivaallinen suklaapiirakka kera kahvien, joka sekin tietysti nautittiin koira kauniisti hihnassa mukana kulkien 😉

Helena ja Auri suorittamassa rally-tokorataa.

Päivi ja varsin tottelevainen pikkuneiti 🙂

Marja ja Koda kahvipisteellä. Toko-kurssit ovat siis tältä kaudelta pidetty ja pikku hiljaa aletaan siirtymään omatoimitreeneihin hallin puolelle. Huolta ei kannata silti kantaa, sillä TOKO-porukallamme on jo ensi vuoden kurssit suunnitteilla, joten keväällä taas tavataan ohjattujen kurssien merkeissä! 🙂 Ja ensi viikollahan on jo mahdollisuus osallistua Piritta Pärssisen TOKO-koulutukseen 😉 TOKOvastaava Henna