Siirry suoraan sisältöön

Valkkarien rotumestaruustokot taputeltu!

  • tehnyt

Toukokuun 16. päivä vietettiin valkoistenpaimenkoirien osalta historiallisia aikoja, sillä silloin kisattiin ensimmäistä kertaa heidän rodun rotumestaruudesta tottelevaisuuskilpailujen osalta. Kisajärjestäjänä toimi meidän pieni Sievin kennelkerho ja kisapaikaksi oli valikoitunut Nivalan lukion kenttä.

Ilahduttavan suuri joukko valkoisiapaimenkoiria ohjaajineen eri puolelta Suomea oli lähtenyt liikkeelle – joko näyttämään omaa osaamistaan tai kannustamaan muuta valkkariväkeä. Allan Aulan tuomaroimassa rotumestaruusTOKO-kilpailussa nähtiin yhteensä 18 kappaletta toinen toistaan upeampia suorituksia valkoistenpaimenkoirien osalta ja saatiinhan se TOKO-rotumestari 2015 tittelikin jaettua. Alokasluokassa kilpaili valkoisiapaimenkoiria 6 kappaletta, avoimessa 8, voittajassa 1 ja siinä kuninkuus- eli erikoisvoittajaluokassa kilpailijoita oli 3 kappaletta. Loput 12 kisapaikkaa täyttyivätkin sitten vikkelästi muun rotuisista osallistujista.

Järjestäjien puolesta haluan näin kotisivujemme välityksellä kiittää teitä kaikkia valkkariväen edustajia, jotka lähditte paikan päälle kilpailemaan tai kannustamaan. Kisapaikalla oli aistittavasti oikea arvokisan tunnelma, ihmiset hymyilivät ja kannustivat, jännittivät ja hurrasivat, elivät mukana suuren kisapäivän tunnelmaa. Kiitoksen haluan myös välittää Suomen valkoinenpaimenkoira yhdistyksen väelle, joka järjesti rotumestaruusTOKOn ympärille ison määrän eri tapahtumia lisähoukuttimeksi saada väki liikkeelle. Upea viikonloppu oli näillä lakeuksilla luonnetestien, BH- ja AD-kokeen tuodessa lisäväriä rotumestaruusTOKON kylkiäisinä.cKiitos myös ihanalle tuomarillemme Allan Aulalle sekä kaikille muun rotuisille osallistujille upeasta kisapäivästä! 🙂

Vastaavana koetoimitsijana haluan myös henkilökohtaisesti välittää kiitokset niin ihanan aktiivisille ja osaaville Sievin kennelkerholaisille! Meinasi koetoimitsija ihan herkistyä, miten hienosti hommat toimi ja ihmiset hymyili. Spesiaali kiitokseni välitän vielä lehden tekijä/valokuvaaja/markkinoijanaisellemme Hannalle!

Mitähän me seuraavaksi järkättäisi? 😉