Siirry suoraan sisältöön

Agility starttasi kevään kurssit

  • tehnyt
anu2.jpg

Kuva: Essi Tabell

Maanantaina pyörähti käyntiin kennelkerhon kurssipaletti agilityn alkeis- ja alkeisjatko ryhmillä. Sää suosi ja kurssille saapui ihanan innokkaita koirakoita oppimaan uutta! Sinänsä myös mukava tilanne näin kouluttajan näkökulmasta, sillä alkeisryhmässä ei kenelläkään ollut lajista aiempaa kokemusta – kurssilla olevat koirat ovat pääasiassa nuoria ja mukavasti motivoitavissa. Koirien ohjaajat olivat kuuliaisia ja kenties vielä näin ensimmäisellä kerralla hieman pyörällä päästään, mutta itse koirille iso peukku – reippaita ja rohkeita tapauksia! Alkeisjatko ryhmä on pienempi, mutta sitäkin tehokkaampi – koirat vastasivat ohjaukseen, emännätkin suhteellisen kehityskelpoisia. Tällä kurssilla harjoitellaan jo muutamien esteiden ratoja ja keskitytään ohjaukseen, joka tuntuukin olevan meille kaksijalkaisille se vaikein pala purtavana lajissa – mikä käsi, rintamasuunta, vastakäsi..

anu1.jpg

Kuvat: Ylempi Essi Tabell, alempi Anu Laurikainen.

tiina1.jpg