Siirry suoraan sisältöön

Sievin kennelkerhon uudet kotisivut on niiiiiiiiin avattu!

  • tehnyt

Melkomoinen puristus on takanapäin, mutta niinpä vaan on Sievin Kennelkerhon uudet kotisivut valmiina käyttöön ja näyttöön! Ajattelin tähän kirjoittaa muutaman sanasen käyttöohjeita teille kaikille uusille lukijoille!

Eli tervetuloa tutustumaan!

Uudella postituslistalla, johon voit kirjautua etusivulta, tavoitellaan entistä parempaa tiedotusta. Vielä tänäkään päivänä kaikki eivät ole facebookissa, joten tämä on muista riippumaton kanava kuulla mitä meillä tapahtuu. Ja tapahtuuhan meillä, nimittäin kurssit-välilehdelle on koottuna kaikki suunnitellut kurssit ja tapahtumat, sekä niiden ilmoittautumistiedot sitä mukaa kun ne selviää ja varmistuu. Varmemmaksi varuksi ajankohtaista-sivulta löytyvät tällä hetkellä akuutit tapahtumat, joten se on osoitteesi jos haluat tietää mitä lähitulevaisuudessa tapahtuu. Samalta sivulta löytyy myös jäsentelyä helpottava kalenteri, josta voitte todeta kuinka paljon kesän aikana tapahtuu! Wow.

Tämä blogilta näyttävä arkisto tulee jatkossakin liikkumaan siellä blogin ja arkiston hämärillä rajamailla. Tarkoitus on kerätä omista tapahtumistamme kuvia, juttuja, ehkä videoitakin. Ja muutaman “vieraskirjoittajakin” on lupautunut heittämään kortensa kekoon, ja tuomaan jotain yleishyödyllistä tietämystä kaiken kansan nähtäville.

Yhteyttä voit ottaa joko lomakkeella, joka on tuolla “lähetä viesti”-kohdassa, tai sitten ihan kilauttamalla yhteystietosivun numeroihin. Ota yhteyttä. Vaikuttaa voit vain vaikuttamalla, vai miten se nyt olikaan 😉

Muutama kiitoksen sananen vielä lopuksi: Eli iso KIITOS, te kaikki kennelkerhon jäsenet ja jäsenten kaverit, että olemme saaneet käyttää kuvianne, teitä ja koirianne malleina uusilla kotisivuillamme. Ilman apuanne olisimme olleet hukassa!

Allaoleva kuva on otettu viime kesänä järjestetyllä koirakuvauskurssilla.

_DSC3393.jpg

T